Nya styrelseledamöter sökes till årsstämman 2022

Bästa medlemmar i Brf Kungsängsliljan,

Ordförande Jens Ökvist och ledamot Catharina Benedictsson har meddelat att de inte kommer att ställa upp för omval vid årets föreningsstämma. Vi letar därför efter dig som vill engagera dig i ditt boende och som vill vara med och påverka framtiden för vår förening. Till styrelserepresentanter sökes personer som bl.a. har ekonomiska kunskaper, är datakunniga, vill skriva medlemsblad m.m. men framför allt personer som känner att de vill engagera sig i styrelsen, oavsett meriter. Självklart ingår ersättning för den tid du lägger ner i föreningen.

Styrelsen ska, enligt stadgarna, bestå av minst tre och högst fem ledamöter samt minst en och högst fyra suppleanter. Uppfyller vi inte dessa krav kan föreningen i värsta fall försättas i konkurs. Det är därför viktigt att vi hjälps åt för att hålla i gång vår förening. Ta därför chansen att påverka ditt boende och gör en intresseanmälan!

Vad innebär det att sitta i styrelsen?
Styrelsen i en bostadsrättsförening ansvarar för den löpande skötseln av fastigheten, upprätthåller kontakten med medlemmar och leverantörer och värnar för en god ekonomi. Kort och gott jobbar den för att boendet blir så bra som möjligt för samtliga medlemmar.

Hur gör jag?
Fyll i bifogad intresseanmälan och skicka tillbaka så snart som möjligt, dock senast söndag den 24 april. De som anmäler intresse måste vara medlem i föreningen och får inte vara i konkurs eller ha förvaltare enligt 11 kap. 7§ föräldrabalken.

Ifylld blankett läggs i föreningens postfack (Valsta gårdsväg 4). Det går även bra att skanna in och mejla ansökan till styrelsens e-post: brfkungsangsliljan@outlook.com

Med vänliga hälsningar
Styrelsen

Bifogade filer